Nieuws

Zevenklapper

1 juli 2024 ging het gezelligste toernooi van het jaar, de welbekende Zevenklapper, weer van start. Ruim honderd deelnemers speelden verdeeld over zeven klassen gedurende zes dagen hun wedstrijden. Elke dag stond weer in het thema van een ander land, dit was terug te zien in de aankleding, de hapjes en uiteraard aan de kleding van de organisatie.

Ondanks dat gedurende de week het weer ons regelmatig parten speelde konden we tot en met vrijdag alle wedstrijden zoals gepland spelen. De deelnemers, soms zelfs verkleed in thema, speelden met passie, fanatisme en vooral een grote bak gezelligheid. Waarschijnlijk vanwege de voetbal en het weer was er wat minder publiek aanwezig maar de echte fans werden vermaakt met wedstrijden spannend tot aan de laatste seconde voor de toeter. Dinsdagavond moesten we tegen Roemenië spelen en een groot gezelschap zag in de bar bij Berg en Bal het Nederlands elftal met 3-0 winnen.

Helaas zag de zaterdag er anders uit. De dag begon met stortregen dus Tim en Melle hadden hun handen vol aan het prepareren van de banen. Uiteindelijk konden er tot 16 uur wedstrijden gespeeld worden waarna de regen weer roet in het eten gooide. Berg&Bal stelde tegen sterk gereduceerd  tarief padelbanen ter beschikking waardoor de laatste wedstrijden en voor wie dat wilden, daar gespeeld konden worden. Hierna was het tijd voor de prijsuitreiking waarbij alle winnende deelnemers onder luid applaus een medaille kregen. Gelukkig was het weer daarna droog want Carolien verzorgde een heerlijke BBQ van Groene slager Hans van Borre. Met goedgevulde buiken hebben we samen naar de wedstrijd tegen Turkije gekeken en ook deze hebben we gewonnen. De week werd door sommige pas in de kleine uurtjes afgesloten.

Wij als organisatie bedanken alle spelers voor hun deelname en flexibiliteit ook als de weergoden ons even wat minder gunstig gezind waren. Tot volgend jaar!

Felix, Judith, Sander, Timo en Bart

« Terug

» Nieuws archief